torstai 5. heinäkuuta 2007

Yrttilohkoperunat, punaviini-pippurikastike ja naudan pihvi






Yrttilohkoperunat:

Perunoita, mieluiten puikulaa. Pestään perunat hyvin ja leikataan 4 osaan, veneen mallisiksi. Perunat laitetaan uunivuokaan. Perunoiden päälle:

reilusti tuoretta timjamia

rosmariinia (tuoreena)

suolaa

pippuria

oliiviöljyä

Sekoitetaan hyvin ja paistetaan uunissa 200 asteessa tunnin verran.



Punaviini-pippurikastike:

Tehdään ensin valmis esim Knorrin punaviinikastike (pussista).

Murskataan 2tl viherpippuria ja 1tl valkopippiuria

Laitetaan pippurit pieneen kattilaan. Paahdetaan aavistus. Päälle 2-3rkl konjakkia --> liekitetään

Kaadetaan päälle punaviinikastike ja 1prk ranskankermaa.



Pihvi paistetaan ihan normaalisti ja sitten herkutellaan :O)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti